Jadi Geng OKC

Join OKC Networkedblog Team

Saturday, June 15, 2013

LAGI BERITA KESIAN BUAT OSTAZAH PENING!!!


Bila baca cerita dibawah ni, rasa kesian pulak dengan Si Ostazah Pening tu. Dia puas meroyan dalam twitter, tapi satu apa pun dia tak dapat.

Nak jadi calon tak dapat. Nak pergi keluar Negara shopping??? Erk... itu tak pasti pulak sebab sebelum ni ada jugak cerita kata dia dapat pergi luar Negara. Tapi ada tajaan la. Siapa ek yang taja dia? Itu biar dia je la yang jawab!!!
BILA mendengar kisah sedih Hairie Othman agak sedih jugak apabila telah dipulaukan dan dibiarkan terkontang-kanting seorang diri selepas berakhirnya PRU13. 
Jika sebelum ini puak pakatan terutama pemimpin mereka sibuk mengheret Hairie Othman kehulu-hilir untuk memberi ceramah sehingga setiap hari punyai permintaan sampai 4 kali ceramah. 2 siang, 2 malam. 
Masa tu memang masyuk gila lah...Bayangkan sekali ceramah dapat RM5000 di darab pula 4 setiap hari...Masyuuuukkkk.....

Tapi time pilihanraya jela berguna... Lepas pilihanraya jadi GILA BABI la macam ni.. Katanya tak ada pendapatan dah sebab dipinggirkan oleh puak pakatan.. Maka GILA MEROYANLAH bekas pelakon ni...

Sedang ramai aktivis pakatan yang meraung melalak di jalanan dengan #BlackOut505 nya... Pemimpin mereka sedang 'sibuk' bercuti di luar negara... Sampai MATI lah korang jadi pencacai..

 

Sebagai contoh tengok lah lagak Azmin Ali ni di Nuo Camp, Barcelona sedang sibuk memilih baju jersi pasukan bola di sana. Dengarnya lepas ni nak pergi bercuti ke Spain pulak dengan family nya.. Para pencacai dapat ape???

No comments:

PENGUMUMAN

Dalam Memperjuangkan Martabat Bangsa dan Maruah Melayu
Jejaka Berharapkan Kepada Rakan-Rakan Sepanji Bersatu Demi "Amar Mak'ruf Nahi Mungkar!!"