Jadi Geng OKC

Join OKC Networkedblog Team

Saturday, March 8, 2014

Berapa Lama Pulak Tempoh Rayuan Anwar? 5 Tahun kut..


Anwar dijatuhkan hukuman 5 tahun..1 Malaysiadah tahu. tapi 1 Malaysia tak tahu Anwar tengah melantak kambing golek dengan kuli batak dia dalam PKR DAPig tu..Sorang pun tak tahu esok pepagi dia suruh balaci dia hantar cek ke mahkamah untuk bayar ikat jamin RM10k.

Dalam FB, dalam Twitter, Instagram dan macam-macam lagi semua cerita pasal Anwar bersalah liwat Saiful Bukhari, tapi...sorang pun tak menjangka apa yang akan berlaku dalam tempoh rayuan nanti.

Anwar bijak merancang strategi..Jangan sampai kita terLIWAT dengan keseronokan khabar berita. Selama mana pula tempoh rayuan Anwar tu?? 3 bulan? 12 bulan? 5 tahun??

Even  Anwar check in di Kajang Jail, segala perancangan jahat pasti boleh berlaku..Sebab bukan lama mana pun 5 Tahun tu...Bahana bila hakim segan-silu nak bagi 20 tahun kat Anwar..

No comments:

PENGUMUMAN

Dalam Memperjuangkan Martabat Bangsa dan Maruah Melayu
Jejaka Berharapkan Kepada Rakan-Rakan Sepanji Bersatu Demi "Amar Mak'ruf Nahi Mungkar!!"