Jadi Geng OKC

Join OKC Networkedblog Team

Thursday, December 12, 2013

Bila KDN Ready Kemuka Bukti, Macai Mat Sabu Start Dah Melalak!!

Tak hairan lah kalau ada yang kaki pusing kaki belit yang mengelupur selepas ditendang dengan hormat dalam kabinet dulu cuba menidakkan atau berpihak kepada Mat Sabu yang dituduh Syiah!

Hebat lah...two thumb up OKC nak bagi kat Zaid Ibrahim dengan fahaman seorang lawyer. Saifuddin Abdulah, bekas ahli kabinet pun turut sama sorak sakan mengagungkan juak-juak kafirun macam Mandela, Che Guevara, Ghandi, Mother Theresa.. Hairan ler pulak..takde satu pun tokoh Islam yang dua ekor biawak ni kagumi...Semua yang dikagumi semuanya kafir lahanat!!

Turut hairan dengan alasan KDN itu ialah Speaker DUN Selangor Hannah Yeoh yang berpendapat sumber yang digunakan untuk siasatan tersebut sepatutnya digunakan untuk membanteras jenayah.

KDN menyenarai bukti ke atas dakwaan berkenaan, dalam satu sidang media khas di Putrajaya hari ini. Maka serentak dengan itu juga balaci penjilat hingus Mat Sabu melalak-lalak tunjuk hero back-up Timbalan Presiden PAS tu...Korang tunggu je la...

1 comment:

Anonymous said...

bang mad patut saman klu tak betul.

PENGUMUMAN

Dalam Memperjuangkan Martabat Bangsa dan Maruah Melayu
Jejaka Berharapkan Kepada Rakan-Rakan Sepanji Bersatu Demi "Amar Mak'ruf Nahi Mungkar!!"