Jadi Geng OKC

Join OKC Networkedblog Team

Sunday, September 1, 2013

Yusaf Haslam Mengamuk?

Salam..

Eden taknak cakap banyak-banyak. Sekadar nak beritahu yang KL Gangster 2 soporti yang dok heboh baru-baru ini telah di upload ke internet oleh oghang yang tak bertanggungjawab. Kosian si Shamsul Yusuf, habih duit bojuta-juta untuk siapkan movie tersobut dan ado orang itu sonang-sonang mencurik hasil karya oghang.

Tengok dalam tv abah si Shamsul tu bukan mmain garang, bukan main maghah laei dio kek  oghang yang monibai karya anaknyo..Apopun, den cumo nak tabik  spring dongan statement Tok Usop Aslam yang bagi amaran kepado ponyangak lanun tu, hukuman yang berat akan dikonokan tanpa kompromi..Cayalah!!


Kolantangan beliau macam kotogasan Tok Zahid yang attack ponyangak negaro sekarang ni dalam OPS Cantas.. Jangan main amaran jo sudahlah..

No comments:

PENGUMUMAN

Dalam Memperjuangkan Martabat Bangsa dan Maruah Melayu
Jejaka Berharapkan Kepada Rakan-Rakan Sepanji Bersatu Demi "Amar Mak'ruf Nahi Mungkar!!"