Jadi Geng OKC

Join OKC Networkedblog Team

Saturday, November 6, 2010

Panas: BALA DARI ALLAH SWT…..!!

“Allah menghilangkan rasa kemanisan dan kelazatan dua nikmat tersebut daripadanya sehingga dia mula meninggalkan Islam sedikit demi sedikit lalu terjebak kepada gejala meninggalkan agama dan murtad. Inilah bala besar yang sedang menimpa umat Islam sekarang”NAUZUBILLAHIMINZALIQ.."

“….PAS tidak berhasrat menyekat aktiviti HARAM selama sebulan Ramadhan ini, memandangkan pelanggan premis berkenaan lebih banyak membabitkan bukan Islam…..” Pemimpin Ber Daki kan Islam.

“Kita tak boleh sekat aktiviti Haram yang beroperasi, kenalah hormati rakan bangsa lain….”

“….. Alasan: Kemenangan PAS adalah datangnya dari mereka yang bukan Islam penentu kemengan PAS di Kedah…..”

“…Sebelum ini PAS berjanji akan melaksana Islam di Segenab bidang…akhirnya Pemimpin belidah biawak memutaq belit perjanjian mereka pada Allah swt dan pada seluruh umat Islam di Kedah Darul Belanda….”

Penulis mencadangkan satu muhasabah mengenai perbuatan yang menyalahi agama yang dilakukan oleh pemimpin-pemimpin Kerajaan yang ber DAKI kan Islam di Kedah Darul Belanda selain melakukan bedah siasat punca tewasnya PAS di GALAS…

Terimalah hakikat pemimpin PAS hari ini di Kedah darul Belanda terlalu banyak melakukan kezaliman dan kemungkaran setelah Allah swt memenangkan mereka..selain berbohong.menipu dan memutaq belit hukum dan rakyat jelata.

Banjir di Kedah makin buruk......Banjir yang melanda negeri ini tidak menampakkan tanda-tanda akan pulih malah jumlah mangsa yang dipindahkan kini meningkat kepada 28,569 orang berbanding 25,000 semalam.

Keadaan banjir menjadi semakin buruk di daerah Kota Setar apabila air mula melimpah memasuki kawasan bandar dan taman-taman perumahan yang sebelum ini tidak pernah dilanda bencana alam itu.

Jumlah penduduk yang dipindahkan di daerah berkenaan melonjak kepada 8,184 orang berbanding 1,788 semalam.

Jurucakap Bilik Gerakan Majlis Keselamatan Negara (MKN) berkata, sebanyak 105 pusat penempatan mangsa banjir dibuka dengan Kubang Pasu sebanyak 46 pusat, Padang Terap (35), Kota Setar (15), Pokok Sena (lapan) dan Pendang (satu).

AGENDA “sulit” PAS TARIK HAND BREAK !! Kah..kah..kah…

Tewasnya PAS di Galas memberi satu petanda Awal Agenda “SULIT” "PAS tanpa DAP/PKR" masih tidak mampu digerakkan lagi tanpa bantuan suara PKR dan DAP !!

Apa pun PAS masih berpeluang dengan manarik balik Hand Break dan kembali kepangkuan DAP/PKR seperti biasa…tapi mampukah PAS menafikannya pakatan “SULIT” tersebut yang menampakkan PAS lebih bernafsu dari sekutu mereka !!

Apa pun DAP/PKR perlu ketengahkan agenda “SULIT” PAS tersebut samada ia satu fitnah Jejaka atau ia satu reality…yang betul-betul terjadi untuk ketepikan PKR/DAP ?? Kah..kah..kah…

Yang Pasti PAS masih bernafsu gergasi…GALAS menyelamat agenda “SULIT” PAS dari menjadi reality !!!

Kah..kah..kah…Akhirnya sekutu kapiaq harbi mengaku kesilapan sendiri. Kah..kah..kah..

Mengaku atau tidak PAS sudah tertiarap dan tersungkur di GALAS !!! Simpan baik-baik Agenda Sulit tu Ostat!!! nanti di kebas SB-SB terbarailah cerita sulit PAS menolak pkr/dap dalam PRU13 nanti…

Take beer !! Take Beer !! Take Beer !! Kah..kah..kah…

TIPU ATAU TIDAK……Kah..kah..kah…

Keputusannya PAS tersungkur terok di Galas !! Rm1000 atau RM250 yang disumbangkan pada pengundi baik PAS maupun BN yang PASti PAS sudah menerima Padah dari Allah Swt !!

Samada PAS puas atau tidak Puas Hati….Jawapannya BN mengatasi PAS di Galas !!!! Allhamdulillah !! tidak sia-sia PAS menaja blogger-blogger dan pengintip jahanam bersama-sama jemaah PAS ke GALAS !! Kah..kah..kah…

Untuk menutup tirai hari ini Jejaka ingin mengucapkan Selamat Hari DeeeePaVali pada Ostat Azizan dan seluruh Warga PAS di Kedah terutama EXCO-EXCO dan ADUN-ADUN PAS, dengan pesanan hand Phone jangan tutup rakyat sedang menguji deringan telephone Anda yang canggih mangih tersebut berbunyi atau tidak !!!

Moga-moga mangsa Banjir di Kedah tidak menerima bekalan “IKAN BUSUK” atau SARDEN bak kata penduduk Asli pendalaman ULU “BER” , dari EXCO-EXCO dan ADUN-ADUN PAS yang kononnya prihatin pada mangsa…

Akhir sekali puak-puak yang membekalkan bantuan pada mangsa banjir di KEDAH Darul Belanda jangan pilih bulu pada yang hijau pekak saja…!!! yang biru pun Rakyat juga...!!!

Dan pada yang hilang Suami Jejaka ucap Takziah…harapan jangan terlalu berduka kerana yang hidup masih ramai lagi derita terutama dimusim Allah Swt menurun bala pada kerajaan yang banyak berputaq belit dengan Hukum Allah swt !!

Inilah sejarah Banjir yang paling Dahsyat dalam dekad 25 tahun menimpa kerajaan putaq belit di Kedah Darul Belanda arak dan Todi !!!

Moga-moga mangsa banjir menerima habuan yang setimpal lebih2 lagi penyokong tegaq PAS dari kepimpinan ulama mereka !! Kalau diorang tak bagi..desak dan mintaklah kerana juak-juak PAS ni rajin kutip derma.

Walaupun Banjir tahun sebelum ini masih ramai mangsa banjir yang tidak menerima bantuan kerana kesibukkan EXCO-EXCO PAS ke Luar negara mencari pelaburan untuk anak bini !! KAH..KAH...KAH...

Selamat Depavali Ostat !!

Dan ustus-ustas yang lain-lain terutama EXCO PAS belidah bewak salamat Deeepavali dan selamat membantu mangsa banjir di Kedah!!! OSTAT !!! jangan lupa Vadai rumah Arumugam !!!!

BAYAR RM 1000 BERBALOI …….kah..kah…kah….

Berapa PAS BAYAR PULA melalui tauke-tauke Balak pada Orang Asli? Terutama yang menjaga ban/kongsi balak mereka supaya mengundi PAS? PUKIMAK !! Sial !!

Berbanding bayar RM250 per calon yang balik mengundi !! Hakikat nya PAS tertiarap terok !! Ada saja putaq belit dan Fitnah puak-puak Kapiaq pencipta FITNAH !!…!!!

Itu baru BN bayar RM1000…jika dibayar lebih mungkin PAS terus dikafan hari ini…Hakikatnya PAS lebih banyak terlibat aktivi haram jadah ini berbanding UMNO…!!!! Yang Jelas MursyidDOLnya terlibat secara terang-terang merasuah orang Asli…..

Kononnya biarkah sedekah itu…tanpa disedari oleh tangan "kanan"….tapi apa yang diamalkan oleh Pemimpin Kapiaq Hrbi ini bukan setakat tangan kanan atau kiri tak dapat tahu …tapi orang Asli ditengah rimba pun tau bahawa PAS politik ber DAKI kan Islam songlap paling Ganas!!!

Umno benar-benar terdesak bagi mencapai misi merampas Dun Galas apabila berusaha mendapat 500 pengundi atas pagar yang pernah menyokong PAS dengan tawaran lumayan sehingga RM1,000 setiap pengundi.

PAS TERGEJUT !!! DAN TAK PUAS HATI….kah..kah..kah..

Peningkatan Saluran 3 dan saluran 4 bukti pengundi muda lelaki dan wanita Pilih BN,” Yang tinggal dalam PRU13 nanti hanya sewaktu umur Niky Aziz dan Azizan Razak !!

“ Yik nak Pilih Bn…!!!!” PAS Penipu !!! Kah..kah..kah…

Parti kapiaq harbi [PAS] tidak pernah menerima hakikat kekalahan…pada mereka kekalahan itu hanya milik UMNO/BN…walaupun majority di GALAS sudah cukup menjadi pembaris bagi mengukur PAS sebuah parti kapiaq yang harus ditolak, kerana Roh islam dalam perjuangan mereka sudah hilang samasekali, yang tinggal hanya Jasad yang menyerupai iblis dan Syaitan melalak dan terlolong dijalan Raya setiap kali paparazzi cuba mengambil reaksi mereka….

Tengok saja cara dan ala berkempen !! baik yang lelaki maupun yang wanita,muda ataupun tua…!!lebih bercirikan budaya jahiliah terpekik terlolong bagai orang tiada siuman..

PAS tidak perlu membuat apa-apa post-mortem, cukup sekadar duduk sesame pemimpin PAS lihat kembali ala siamang-siamang PAS berkempen !! sudah cukup dapat memberi satu jawapan.

PAS tetap tidak berpuas hati dengan keputusan pilihan raya kecil semalam yang memihak kepada Barisan Nasional (BN) — perikatan ini merampas balik kerusi itu yang dimenangi calon PAS dua tahun lalu.

Pihaknya hanya berpuas hati dengan pergerakan jentera pilihan raya parti itu, tetapi tidak keputusan yang diumumkan malam kelmarin.

"Saya puas hati dengan jentera tapi keputusan kita kena ambil masa nak kaji. Kita memang tak puas hati dengan keputusan tapi kita terima hakikat ini,”

“Saya terkejut kerana ia di luar dugaan kita, mungkin ada kelemahan yang berlaku,” Abdul Fatah Harun kata Pengarah Pilihan Raya PAS.

Apa pun tahniah Jejaka ucapkan kepada PAS Kelantan dan jentera PAS Kedah yang bertongkuih belemoih berkempen untuk memenangkan CALON MEREKA..Terutama yang datang dari DUN MELOR yang sudah awal-awal menduga kekahan PAS di Galas kerana Isu-isu semasa yang memalukan PAS !!

Apa pun jangan lupa abe!!!..

PRU13 ROTI CANAI BUKAN PILIHAN RAKYAT KELANTAN LAGI

Roti Canai...itu pangilan baru untuk PAS di Kelantan......kito dah tak makan lagi roti canai...kata Pak Yeh penyokong tegaq PAS yang sibuk berkempen untuk memenangkan calon BN dalam loghat kelantan pekatnya pada kami.......kah..kah..kah...

Sepanjang perjalanan memasuki Gua Musang dan sepanjang perjalanan keluar meninggalkan Galas melalui Cameron Highland apa yang dapat lihat ternyata PAS Kelantan dan PAS Kedah setaraf saja rakus…

Dimana saja yang Jejaka berhenti bertaya khabar tentang PAS Kelantan tiada ada suara yang menyatakan PAS Kelantan dibawah kepimpinan Nik Aziz itu mulia…kecuali lembu-lembu PAS yang sudah di tarbiyyah.

Apa pun Allahamdulillah berita Azizan dalam Dosa nukilan puak-puak PAS Kedah sedikit sebanyak dapat membuka minda penyokong-penyokong tegaq di Kelantan..

Dan untuk pengetahuan penyokong-penyokong tegaq PAS Kedah mau Kelantan…tanpa bantuan tauke-tauke balak mungkin PRK Galas PAS lebih terok tersungkur…kata Pok Yeh !!!

Yang Pasti orang Asli di Kelantan sudah sedar betapa putaq belitnya pemerintahan yang ber DAKI kan Islam yang dibawa oleh PAS hari ini…temasuk orang2 asli yang dianiaya oleh Pok Nik ulama kaya raya kata mereka.

Apa pun tahniah pada penyokong-penyokong PAS yang membekalkan Azizan dalam Dosa..sebagai bacaan hiburan sewaktu berkempen di GALAS !!! Kah..kah..kah….

Aku sudah benci roti canai….yik misti pilih BN !!...Kah..kah..kah…..

Jika Asli Kelantan pun dah mula sedaq putaq belit puak2 PUKIMAK PAS ini….masakan melayu Asli masih kemaruk dengan Parti yang beliwat !!! Pas itu munafik…munafik itu adalah puak-puak pemimpin PAS yang ber DAKI kan Islam…

Dengaq cerita Banjir di Kedah terok Ostat…kah..kah..kah…Dah sampai ke Yan Belum Ostat?

Untuk pengetahuan Ostat….GALAS PAS sudah tertiarap terok..bukan kerana PAS tak kuat berkempen tapi cara dan kaedah PAS berkempen keterlaluan kurang Hajar Ostat…

Allah Swt Maha Kaya Ostat…!!!

Walaupun jentera PAS macam ulat taik datang memberi sokongan termasuk Ostat ke Galas… tapi sepanjang yang ana perati kewibawaan penyokong PAS tidak lebih dari taraf ulat-ulat teket di Pudu Raya tiada bermaruah dan tidak menjiwai Roh Islam yang sebenar…

Penyokong-penyokong PAS lebih bercirikan samseng ala berkopiah…!! Yang datang dari segenap cerok rantau termasuk Kedah…Malapetaka di Kedah pula..Rakyat Kedah Pastikan Dun dan MP-MP PAS tidak off Telephon sewaktu rakyat Kedah berdepan dengan masalah. Suara Ostat Azizan belum dengar lagi...berapa pula peruntukkan pada mangsa banjir di Kedah musim ini?

No comments:

PENGUMUMAN

Dalam Memperjuangkan Martabat Bangsa dan Maruah Melayu
Jejaka Berharapkan Kepada Rakan-Rakan Sepanji Bersatu Demi "Amar Mak'ruf Nahi Mungkar!!"